Lidia van Engeland

Lidia van Engeland

In mijn eigen loopbaan is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling een duidelijke rode draad.

In mijn begeleiding ga ik uit van de kwetsbare én de krachtige kant van ieder mens. Ik help je om beide kanten te zien, te accepteren en ze voor je te laten werken. Moet je zien wat voor mooie dingen er dan gaan gebeuren! 

Mijn basis is soms ook krachtig en soms kwetsbaar. Dat is ook zichtbaar in mijn gesprekken. Ik heb de wijsheid niet in pacht, weet niet wat het antwoord is maar ik help je om je eigen antwoorden te vinden. Ik luister graag naar jouw verhaal en stel je vragen waardoor je bij de kern van jezelf en jouw vraagstuk komt. Dat lucht op, dat geeft ruimte waardoor je weer nieuw perspectief ziet. 

Veranderen gaat meestal gepaard met angst, maar ook met verlangen. Angst en verlangen kun je tegelijkertijd voelen en dan weet je juist dat je goed zit, dat je ondanks de spanning ook heel veel zin hebt in een nieuwe koers. 

In het vormgeven van nieuw perspectief kun je rekenen op mijn creativiteit en originaliteit.

Als boerendochter heb ik het zelfstandig ondernemerschap en het vakmanschap meegekregen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Ik ben naar de stad getrokken en heb Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd. Mijn liefde voor taal en teksten is er nog steeds. Later heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie gedaan en Career Management aan de Open Universiteit. Daarnaast volg ik allerlei trainingen waarmee ik mijn eigen coachingskoffer goed gevuld heb. Gestalt, biografisch werken, NLP, oplossingsgericht coachen, mindfullness en e-coaching zijn er een paar van. 

Ik ben aangesloten bij de vakvereniging NOLOC en CMI-C gecertificeerd.