Ontwikkeladvies 45 plus...een kado voor jezelf!

Ontwikkeladvies 45 plus...een kado voor jezelf!

Ontwikkeladvies 45 plus

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt, is belangrijk. Voor nu maar ook voor de toekomst. Door even stil te staan bij je werk en jezelf, kun je daarna weer met plezier verder. 

In 3 tot 4 gesprekken praten over jou, jouw werk en over wat jij belangrijk vindt in je werk en leven? Wat zijn je talenten en hoe maak je daar werk van? Dat geeft nieuwe energie en perspectief.

45 Plus en werk je meer dan 12 uur per week?

Ben je ouder dan 45 jaar en werk je meer dan 12 uur per week? Dan kun je dit traject doen! Het is een vrijwillige eigen keuze. In een kort en krachtig traject werk je aan je eigen doelstellingen. Ik stel je vragen, hou je een spiegel voor, bespreek dilemma's met je, denk met je mee, stimuleer je en daag je uit. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, het gaat om kansen zien en pakken. Deze gesprekken zijn vertrouwelijk. Aan jou de keuze om je leidinggevende of collega’s te vertellen dat je dit traject volgt, maar je kunt het ook helemaal voor jezelf houden. Jouw groei, wensen en dilemma’s staan namelijk centraal. Het is een cadeau voor jezelf. De kosten die hieraan verbonden zijn worden uit de subsidie betaald, en worden door mij aangevraagd. Het Ontwikkeladvies stellen we samen op en laat zien hoe jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Lees hier over een ontwikkeladviestraject.

Training leidinggevende

Ook als leidinggevende kun je bij me aankloppen als je je wilt verdiepen in dit thema voor jouw medewerkers. Hoe creëer je een vertrouwde en stimulerende context om loopbaan thema’s bespreekbaar te maken. Natuurlijk wil je niet in de valkuil stappen om alleen maar in problemen en oplossingen te denken, liever neem je een coachende rol aan in deze gesprekken. Dat vraagt bewustwording en gesprekstechnieken, die aan bod komen in een training, voor jezelf of met je collega’s. Daarnaast kun je ook zelf een ontwikkeltraject doorlopen voor je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.