Ben je meer een vurig of een aards type?
Nieuwsgierig?
Neem contact op!

Spel voor intervisie en coaching

Voor teams of je vriendinnengroep of...voor jou alleen.

Het spel in je Element heeft al op veel tafels gelegen. Bij multi nationals en HBO opleidingen maar ook thuis, in een café of vakantiehuisje. 

Spel in je element

In een traject met medewerkers van Friesland Campina en Vereniging Speciaal Onderwijs Nijmegen gebruik ik het spel als methodiek om medewerkers beter inzicht te geven in het functioneren van het team. Met een vragenlijst als basis, ontstaat een individueel én een teamdiagram. Dit leidt tot persoonlijke intensieve gesprekken over wat je bindt aan elkaar maar ook juist wat je onderscheidt van elkaar. Hoe mooi is het om daar als team je voordeel mee te doen voor concrete toekomstplannen.

Kristin gebruikt het spel tijdens intervisies van HBO studenten om casuïstiek uit hun stage-praktijk vanuit verschillende gezichtspunten te benaderen. In welk element herkennen ze zich en welk element daagt uit of laat een ander perspectief zien. Dat verbreedt de horizon. 

Gerdie neemt het spel al jaren mee naar haar vriendinnenweekend. 

"Ieder jaar gaan we met 3 vriendinnen in een huisje.
We kijken waar sta je, wat houd je bezig? Al minstens 10 jaar lang helpt het elementenspel ons focussen en onderzoeken. En altijd weer komen we er uit met een heldere richting en spannende eerste stap.
Wat een goed spel!"

In welk element ben jij op je best?

Maak de test en ontdek welk element bij jou past. 18 Vragen invullen kost 6 minuten. Daarna krijg je een mooi plaatje waarin je precies kunt zien hoe de 4 elementen bij jou verdeeld zijn. Wat is jouw element en welke elementen zijn onder- of juist overbelicht bij jou?

Het spel In je element (2004, Thema, uitverkocht), dat ik samen met Annie Osinga van It Libben heb ontwikkeld, is in eigen beheer opnieuw uitgegeven. Bestel het spel hier.