Voorbereid op pad met een pelgrimscoach.

10 juli 2019

“De eerste dag ontbeerde ik nog het lef om tegen mensen die me aanspraken te zeggen dat ik met een reden liep. Maar de derde dag – notabene tegen twee mannen! – flapte ik het eruit: ik loop voor de liefde. ”

Laura van Vliet (40) liep tussen kerst en oud op nieuw de Walk of Wisdom om na een verwarrende tijd meer klaarheid te krijgen. Voor en na de tocht zocht ze ondersteuning van een coach: Lidia van Engeland.

Liefdesverdriet

Laura: “Mijn aanleiding om te gaan lopen, was liefdesverdriet. Ik had intens verdriet dat de “grote, ware” liefde van mijn leven op een teleurstelling was uitgedraaid. We pasten zó goed bij elkaar en het klikte ook zo goed met zijn kinderen. Maar het werkte niet. Toen ook mijn baan niet helemaal goed voelde en een nieuwe relatie stuk liep, kreeg ik het gevoel alsof ik overal steeds de verkeerde keuzes nam. Ik wilde mijn innerlijk kompas terugvinden. “

“Het toeval wilde dat ik met die nieuwe relatie in de omgeving van Nijmegen had gewandeld. ‘Hé, lopen jullie de Walk of Wisdom?’ werd ons gevraagd. We kenden het pad niet, maar nadat de relatie uit ging, dacht ik: ik moet daar iets mee. Ik ging op jullie site kijken en het voelde meteen goed. Ik wilde tijd om bij mijzelf te komen om van daaruit opnieuw keuzes te maken.” 

Damiaan: “Je bent een van de eersten die daarbij een coach inschakelde, waarom deed je dat eigenlijk?”

Lees verder op https://walkofwisdom.org/nieuws-verhalen/